محصولات برند سامسونگ
تاریخچه برند سامسونگ
سامسونگ برندی است همه با لوازم خانگی و گوشههای همراه , آنرا میشناسند , سامسونگ سالهاست که در ایران فعالیت دارد و خود را به عنوان برندی با کیفیت و قابل اطمینان به مصرف کنندگان معرفی کرده است . در حال حاضر خانهای در کشور وجود ندارد که یکی از محصولات این برند , در آن وجو نداشته باشد . سامسونگ با هوشمندی و تکیه بر محصولات با کیفیت خود را در بازار ایران و جهان معرفی کرد و به رقیبی جدی برای برندهای اروپایی و آمریکایی شده است.
داستان پیشرفت سامسونگ
در سال ۱۹۳۸ آقای لی بیونگ چول (Lee byung-chul) (1987-1910) از خانوادهای ثروتمند که دارای زمینهای زیادی بودند، از شهر اویریونگ(Uiryeong) به نزدیکی شهر دائگو(Daegu) نقل مکان نموده و شرکت سامسونگ را تاسیس کردند. شرکت سامسونگ ابتدا به عنوان یک شرکت کوچک تجاری و تنها با چهل نفر پرسنل در شهر سودونگ (Su-Dung) شروع به کار نمود. در آغاز، در تولید موادغذایی و رشته فرنگی به صورت محلی رشد و توسعه پیدا کرد. پس از اینکه کار شرکت کمی رونق یافت، در سال ۱۹۴۷ آقای لی دفتر خود را به شهر سئول منتقل کردند. هنگامی که کشور کره در جنگ شکست خورد، او مجبور شد شهر سئول را ترک کند. سپس شروع به تاسیس یک پالایشگاه قند و شکر به نام چیل جدانگ(Cheil Jedang) در شهر بوسان (Busan) نمودند. در سال ۱۹۵۴، آقای لی کارخانه چیل موجیک (Cheil mojik) را بنیانگذاری کردند و در آن گیاه چیمسان دونگ(Chimsan-dong) را پرورش میدادند و با گذشت زمان این کارخانه به یکی از بزرگترین کارخانههای تولید پشم تا آن زمان در کشور کره تبدیل شد.
به مرور زمان شرکت سامسونگ در مناطق مختلف توسعه یافت. آقای لی در پی توسعه شرکت به عنوان یک پیشرو در طیف وسیعی از صنایع بودند. سامسونگ در شاخههای مختلفی از کسب و کار مانند بیمه، اوراق بهادار و حتی خردهفروشی نیز در حال توسعه و حرکت بود.
سامسونگ و اپل
سامسونگ و اپل در بسیاری از موارد , ثبت حق مالکیت معنوی و قوانین با یکدیگر جنگ حقوقی دارند اما نکته جالب اینجاست که که در طی این سالها سامسونگ همیشه یکی از اصلیترین تأمینکنندگان قطعات مورد نیاز آیفونهای اپل بوده است. طبق آخرین آمار از فروش هر گوشی آیفون ۱۰، درآمد ۱۱۰ دلاری نصیب سامسونگ میشود. این شرکت تولید صفحه نمایش OLED، حافظهی فلش NAND و تراشههای DRAM آخرین محصول اپل را بر عهده دارد. محصولات قبلی اپل نیز با همکاری جدی سامسونگ در تولید همین قطعات و حتی پردازندههای آنها تولید میشدند. اپل و سامسونگ نهتنها در ایالات متحدهی آمریکا بلکه در کشورهای دیگر اعم از ژاپن، آلمان، فرانسه، ایتالیا، هلند، استرالیا و انگلستان نیز دادگاههایی بر ضد یکدیگر تشکیل دادهاند. برخی از این دعاوی حقوقی هنوز در جریان است و دو شرکت با شکایتهای متقابل سعی در شکست دیگری و حتی محدودیت فروش محصولات رقیب دارند. آخرین آمار از دعاوی حقوقی این دو غول دنیای گوشی هوشمند، به سال ۲۰۱۵ و توافق آنها بر سر پرداخت مبلغ ۵۴۸ میلیون دلار توسط سامسونگ بازمیگردد. البته کارشناسان معتقدند این توافق پایان دعاوی دو شرکت نخواهد بود و شکایتهای بعدی در راه هستند.